Ancelotti: 'Niet bang voor ontslag'

Ancelotti: 'Niet bang voor ontslag'
Foto: © SC

Carlo Ancelotti vreest niet voor een ontslag bij AC Milan. De troepen van de geplaagde coach werden door hun eigen aanhang op een striemend fluitconcert getrakteerd, ondanks de 1-0-zege tegen Cagliari.

Elk jaar breekt er weer een moment in het seizoen aan, waarop gesproken wordt over mijn mogelijke vertrek”, aldus Carlo Ancelotti. “Maar ik voel me nog steeds verbonden aan de club. Ik heb fouten gemaakt en maak die misschien nog steeds, maar de beste coach is degene die de minste fouten maakt.”
 
Ancelotti is momenteel de coach met de grootste staat van dienst bij één team in de Serie A. De Milantrainer werd in 2001 aangesteld en kroonde zich in 2003 en 2007 met zijn ploeg tot Champions Leaguewinnaar. De Rossoneri veroverden onder Ancelotti’s bewind één keer de scudetto, dat was in 2004.
 
Op dit moment bekleedt Milan de derde plaats, op elf punten van leider Inter. De Italianen zijn ook nog actief in de UEFA Cup. Tijdens de heenmatch van de 16de finales werd op het terrein van Werder Bremen 1-1 gelijkgespeeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties