Fabregas dreigt met transfer bij vertrek Wenger

Jeroen Pyl
| 8 reacties
Fabregas dreigt met transfer bij vertrek Wenger
Foto: © SC

Cesc Fabregas zet zijn werkgever Arsenal onder druk. De Spaanse kapitein dreigt er mee de club te verlaten indien trainer Arsène Wenger niet aan het roer blijft in Londen, weet Het Laatste Nieuws.

Arsenal is aan een teleurstellend seizoen bezig. The Gunners, die vorig jaar na een veelbelovende start ook al zonder prijzen achterbleven, staan op een magere vijfde plaats in de Premier League. Leider Manchester United bevindt zich al op een onoverbrugbare afstand en zelfs de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de Champions League, is voor de Londenaren geen sinecure.
 
De positie van Arsène Wenger is dus niet langer onaantastbaar. Bovendien wordt de Fransman nadrukkelijk gelinkt aan Manchester City en Real Madrid. Florentino Pérez, die in juli een gooi doet naar het voorzitterschap in de Spaanse hoofdstad, belooft Wenger naar de Koninklijke te halen indien hij wordt verkozen.
 
Cesc Fabregas lijkt zijn toekomst bij Arsenal nu te verbinden aan het lot van zijn coach. “Als hij Arsenal effectief zou verlaten, ga ik wel eens nadenken over mijn toekomst. Ik ben gelukkig in Londen en volgens mij brengt Arsenal samen met Barcelona het beste voetbal in Europa, maar Wenger speelt daar een belangrijke rol in.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties