Real Madrid en Milan hebben veel over voor Evans

Jeroen Pyl
| 3 reacties
Real Madrid en Milan hebben veel over voor Evans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende Italiaanse en Engelse media staat Manchester United-verdediger Jonny Evans hoog op het verlanglijstje van Real Madrid en AC Milan. Beide grootmachten zouden 16 miljoen euro veil hebben voor de 21-jarige Evans.

Evans (foto) is een oude bekende in ons land. In de heenronde van het seizoen 2006-2007 leenden The Mancunians hem uit aan Antwerp, waar hij een bewogen parcours afwerkte. De Noord-Ierse verdediger speelde elf keer voor The Great Old, goed voor twee treffers en twee rode kaarten.
 
Vorig seizoen verhuisde Evans nog tijdelijk naar Sunderland, maar dit seizoen heeft hij definitief een plaats verworven in het sterrenensemble van Alex Ferguson. Mede door blessures van zijn concurrenten verschijnt Evans sinds december als basiskracht aan de aftrap.
 
Dat is Real Madrid en AC Milan duidelijk niet ontgaan. De Koninklijke ziet in Evans de mogelijke opvolger voor Fabio Cannavaro, die stilaan een dagje ouder wordt. De Rossoneri bereiden dan weer een dubbelslag voor. Ook Red Devil Nemanja Vidic staat namelijk op hun verlanglijstje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties