Gerrard: 'We waren verschrikkelijk sterk'

Mathias Dumarey
| 6 reacties

Steven Gerrard (foto), de draaischijf van FC Liverpool, beleefde gisteren wellicht een van zijn mooiste voetbalavonden in zijn carrière. Mede dankzij zijn twee doelpunten werd Real Madrid met 4-0 vernederd op Anfield Road.

Steven Gerrard spaarde zijn lof dan ook niet na de wedstrijd voor zijn ploegmaats. "We hebben de klus in de eerste dertig minuten kunnen klaren. We waren echt verschrikkelijk goed. In de tweede helft hebben we de wedstrijd netjes kunnen uitspelen. Deze prestatie heeft iedereen tevreden gestemd", aldus de aanvoeder van The Reds.

Steven Gerrard was gisteren toe aan zijn honderdste wedstrijd in Europees verband voor Liverpool. Hij speelde 61 wedstrijden in de Champions League, 24 partijen in de CL-voorrondes, 24 keer kwam hij aan de bak in de UEFA-beker en één keer kwam hij in actie in de Europese Supercup. Dit seizoen scoorde Gerrard al zeventien keer in 36 officiële wedstrijden en daarmee is hij clubtopschutter.