Wilrijk verliest wellicht match voor groene tafel

Wilrijk verliest wellicht match voor groene tafel

Vorig weekend deed vierdeklasser KFCO Wilrijk een uitstekende zaak door van Ternat te winnen met het kleinste verschil. Door die zege kregen de Antwerpenaars meer ademruimte onderin, maar die ziet het zo goed als zeker verloren gaan.

Wilrijk stelde immers in die wedstrijd Bart Thys op, die nochtans dat weekend een gele strafzondag diende uit te zitten. Hij pakte immers de week voordien zijn zesde gele kaart tegen Dilbeek, en mocht dus niet spelen.

Ternat-secretaris Marc Platteau drukte na afloop van de wedstrijd de bezoekers op dit feit. De feestvreugde sloeg al snel om in verstomming toen de bezoekers niets anders konden dan hun fout toegeven.

Ternat verstuurde begin deze week een aangetekend schrijven naar de voetbalbond waarin ze klacht neerleggen tegen KFCO Wilrijk. De KBVB dient zich nog uit te spreken, maar wellicht wijzigt de uitslag van de wedstrijd in een forfaitwinst voor Ternat. Hierdoor kan Ternat naderen tot op drie punten van leider Temse, en ziet Wilrijk onderin de ploegen weer angstig naderen.   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties