Groenendijk verkiest Willem II boven NEC

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Groenendijk verkiest Willem II boven NEC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alfons Groenendijk wordt niet de nieuwe trainer van NEC. De huidige trainer van Willem II opteert namelijk voor een verlengd verblijf bij de Tilburgers.

Normaal gezien stond vanavond (25 maart) er een afspraak gepland tussen de directie van NEC en de zaakwaarnemer van Alfons Groenendijk. Tijdens deze bijeenkomst zouden de laatste puntjes bijgewerkt worden, waarna Groenendijk een contract kon tekenen bij de Nijmeegse club. 

Deze afspraak is dinsdagavond laat door Jansen afgezegd omdat Groenendijk, in tegenstelling tot eerdere toezeggingen, geen hoofdtrainer van NEC wil worden, maar er de voorkeur aan geeft om langer bij Willem II te blijven.


Bij NEC was volkomen verrast na deze mededeling. "In de selectieprocedure voor de nieuwe trainer zijn we naar Groenendijk steeds duidelijk en open geweest. Hij heeft vrijdag aan Technisch Directeur Carlos Aalbers het jawoord gegeven dat hij trainer bij NEC wilde worden", aldus algemeen directeur Jacco Swart. "Wij zijn erg teleurgesteld dat hij de gemaakte afspraken niet nakomt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties