Diego is bijna van Juventus

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Diego is bijna van Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen-spits Diego staat heel dicht bij een overgang naar Juventus Turijn volgend seizoen. Met de deal zou zo'n 23 miljoen euro gemoeid zijn.

De sterke prestaties van de Braziliaan zijn de Europese topclubs niet ontgaan. De Oude Dame flirtte al langer met de spits en lijkt nu in pole-positie te staan om Diego in haar rangen in te lijven.
 
"De Italiaanse competitie draagt mijn voorkeur en Juventus is een superploeg. De onderhandelingen zijn nog aan de gang.", aldus Diego in de Italiaanse pers. De vader en tevens makelaar van de speler had 10 dagen geleden al een constructief gesprek met de bonzen van Juve.
 
Daar zou gezegd zijn dat Diego akkoord gaat met de voorwaarden van de club en er een 5-jarig contract voor hem klaar ligt. De club uit Turijn stelt daar tegenover 23 miljoen euro voor Werder en zou de Deen Christian Poulsen in de deal betrekken.
 
Diego wil zich nu eerst concentreren op zijn huidige club. "Iedereen is hier zo vriendelijk voor me, en ik wil hun enthousiasme belonen. Werder staat als 10de niet op zijn plaats in de Bundesliga." Bremen is ook nog in de running voor de Uefa-cup. Vanavond staat de heenwedstrijd van de kwartfinale tegen Udinese op het programma.

Auteur: Tom Drossaert
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties