Diego redt meubelen voor Werder

Tom Drossaert
| 0 reacties
Diego redt meubelen voor Werder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder Bremen staat in de halve finales van de Uefa-cup. In een spannende wedstrijd stelde het orde op zaken in de tweede helft. Met Udinese verdwijnt de laatste Italiaanse ploeg uit Europa.

 

De club uit Bremen trok in een spannende wedstrijd uiteindelijk het laken naar zich toe. Udinese had nochtans een verschroeiende start genomen. Inler en twee maal Quagriarella gaven de Italiaanse club de hoop op een stunt. Gelukkig voor Bremen had Diego met een prachtige actie de kansen voor Bremen gaaf gehouden. Udinese mocht na 45 minuten en bij een 3-1-stand dromen van kwalificatie voor de halve finale.


 

Maar na een kwartier in de tweede helft schoot uitblinker Diego de Italiaanse droom aan diggelen. Udinese moest nu al 2 keer scoren om zich te plaatsen. Maar het doelpunt viel nogmaals aan de andere kant waardoor de wedstrijd terug in evenwicht was en Werder geplaatst was. Udinese kon geen vuist meer maken en de Duitsers speelden beheerst de wedstrijd uit.


 

Met Hamburg vinden we twee Duitse ploegen terug in de halve finales. Met Udinese verdwijnt de laatste Italiaanse squadra roemloos uit Europa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties