'Diego is persoonlijk rond met Juventus Turijn'

'Diego is persoonlijk rond met Juventus Turijn'
Foto: © SC

De Braziliaanse middenvelder Diego (foto) is persoonlijk rond met Juventus Turijn. De Italiaanse club moet er nu nog alleen uitraken met Werder Bremen, de huidige werkgever van Diego, over de transferprijs.

Diego heeft vandaag zelf bevestigd dat hij helemaal rond is met Juventus Turijn. "Ik ben rond met Juventus. Pas als de clubs ook tot een akkoord gekomen zijn, kan ik ook echt zeggen: volgend seizoen speel ik in de kleuren van Juve", aldus Diego in de Kreiszeitung. Naar verluidt zou Werder Bremen 24,5 miljoen euro in kas krijgen en dat verspreid over drie termijnen.

Diego heeft wel nog geen contract ondertekend. "Ik heb nog niets getekend maar ik denk dat er morgen meer duidelijkheid zal zijn. Dan is het ook langzaamaan tijd dat er een beslissing valt", aldus de Braziliaan. Zijn zaakwaarnemer had gisteren al verteld dat hij wel al papieren had getekend.

Bij Juventus zijn ze alvast zeker van de komst van de technisch zeer begaafde middenvelder en lijken ze wel te beschikken over getekende documenten. "We hebben een getekend akkoord met de speler", had Juve-preses Giovanni Cobolli Gigli woensdag aan de Corriere dello Sport gesteld. Meer wilde hij niet kwijt omdat Juventus een beursgenoteerd bedrijf is en het mag een officiële transfer niet bekendmaken voor 31 mei 2009.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties