Cannavaro kan boze Juventus-fans begrijpen

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Cannavaro kan boze Juventus-fans begrijpen
Foto: © SC

Fabio Cannavaro (foto) speelt komend seizoen weer voor Juventus Turijn. Zijn terugkeer wordt niet gesmaakt door de fans van 'Le Vecchia Signora' en daar heeft zijn vaandelvlucht van enkele jaren terug veel mee te maken.

Drie jaar geleden besloot Fabio Cannavaro om Juventus Turijn te verlaten nadat bekend was geraakt dat de roemrijke club naar de Serie B werd verwezen naar aanleiding van het omkoopschandaal. De Italiaanse international koos voor een avontuur in Madrid nadat hij was uitgeroepen tot beste speler van het WK 2006. Nu keert Cannavaro dus terug naar Juventus, maar met open armen wordt hij allerminst ontvangen.

"Het wordt best lastig omdat er nog mensen zijn bij wie het steekt dat ik de club verliet toen de degradatie een feit was. Ik kan hen eigenlijk wel begrijpen. Ik wil wel iedereen laten weten dat ik terugkom om in Turijn iets moois neer te zetten", aldus Fabio Cannavaro vandaag in Marca.

In tegenstelling tot Cannavaro bleven andere sterren als Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon, Pavel Nedved en Mauro Camoranesi wel in Turijn voetballen. Cannavaro had anders wel geen slechte keuze gemaakt door naar Real Madrid te vertrekken. In Spanje pakte hij twee landstitels en één Supercopa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties