MacDonald: "Het voelt alsof we kampioen zijn"

Steurbaut Kersten
| 79 reacties
MacDonald: "Het voelt alsof we kampioen zijn"
Foto: © SC

Sherjill MacDonald bezorgde Roeselare met drie treffers tegen Antwerp de zekerheid over een verlengd verblijf in de hoogste afdeling. “Eindelijk kan ik lachen om mijn transfer”, reageerde de Nederlander.

“Het voelt alsof ik een kampioenschap heb gewonnen”, glundert MacDonald. “Dat ik in mijn laatste wedstrijd voor eigen publiek drie keer kan scoren, maakt het helemaal fantastisch. Dat is nog maar twee keer in mijn carrière gebeurd.”


Schitterende supporters

 

MacDonald kroonde zich tot man van de wedstrijd, maar blijft rustig onder de lovende woorden. “Ik ben gewoon heel blij voor Roeselare. Dit was de reden waarom ik naar hier ben gekomen. We zijn van heel ver gekomen, maar Roeselare verdient het om in eerste te blijven. De eindronde is uiteindelijk nog heel makkelijk verlopen.”

 

“De grote kracht van deze ploeg zijn de supporters. In de zes maanden dat ik hier heb gevoetbald, zijn wij nooit uitgefloten. Ze zijn ons altijd blijven steunen. Zelden heb ik zo’n fans gezien.”


Germinal Beerschot

 

En wat zijn de verwachtingen voor volgend seizoen op Germinal Beerschot? “Het is een ideale stap om mij verder te ontwikkelen. Ik wil veel doelpunten maken en de club mee helpen aan Europees voetbal.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties