Ruiz geeft zichzelf nog één maand om te vertrekken

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Ruiz geeft zichzelf nog één maand om te vertrekken
Foto: © SC

Bryan Ruiz (foto) is nog altijd niet weg bij AA Gent en ook over kandidaat-overnemers blijft het erg stil. De Costaricaan is nog niet in paniek maar blijft bij het voornemen volgend seizoen graag elders te spelen.

Donderdag starten bij AA Gent opnieuw de trainingen met het oog op volgend seizoen. Bryan Ruiz vindt dat helemaal niet erg. "Ik heb nog altijd de tijd om de juiste beslissing te nemen", aldus Ruiz, net terug van een korte vakantie in zijn vaderland, in Gazette des Sports. Hij speelde met Costa Rica trouwens eerst nog wat interlands met het oog op het WK in Zuid-Afrika. Het land staat op een zucht van een nieuwe deelname.

In juli moet AA Gent alweer aan de bak in Europa. "Dat is nog een maand ver. Tegen dan wil ik toch al weg zijn. Er zijn contacten, maar er is nog steeds niets concreet. Anderlecht of Standard? Met geen van de twee ploegen is er contact geweest. Ik weet dat ook Heerenveen de ronde doet, maar Trond Sollied heeft me nog niet gebeld. Ik zou wel graag naar het buitenland verhuizen", besluit de Costaricaan.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties