Sean Davis trekt transfervrij naar Bolton Wanders

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sean Davis trekt transfervrij naar Bolton Wanders

Sean Davis is door Bolton Wanders transfervrij overgenomen van FC Portsmouth. De 29-jarige middenvelder heeft in het Reebok Stadium een contract voor drie seizoenen ondertekend.

Sean Davis stond al langer op het verlanglijstje van The Trotters. In de voorbije wintertransferperiode had Bolton ook al eens geprobeerd de middenvelder binnen te halen, maar toen zonder succes. "We zijn zeer tevreden dat we zo'n ervaren speler uit de Premier League hebben kunnen halen. In het afgelopen seizoen heeft hij meer dan veertig wedstrijden gespeeld voor Portsmouth. Hij zal ons middenveld zeker versterken", laat Bolton-manager Gary Megson weten op de website van de club.

Davis speelde in totaal al bijna tweehonderd wedstrijden in de Premier League en stond eerder ook al onder contract bij FC Fulham, Tottenham Hotspur en dus ook Portsmouth. Deze laatste club reageerde overigens zeer teleurgesteld op het vertrek van Davis. "We hebben hem het beste aanbod gedaan dat we konden doen, maar hij heeft het naast zich neergelegd. We hebben er alles aan gedaan", aldus Portsmouth-preses Peter Storrie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties