Bayern opent de Bundesliga in Hoffenheim

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern opent de Bundesliga in Hoffenheim
Foto: © SC

Bayern München opent de Bundesliga met een niet te onderschatten opdracht bij TSG Hoffenheim. Kampioen VfL Wolfsburg start dan weer voor eigen publiek met een partij tegen VfB Stuttgart.

Op 7 augustus om halfnegen wordt er opnieuw afgetrapt in de Bundesliga. Bayern München begint met een uitopdracht bij Hoffenheim, misschien wel de nieuwe club van Bryan Ruiz (AA Gent). VfL Wolfsburg, met Armin Veh als nieuwe trainer, treedt aan tegen VfB Stuttgart. Die club was overigens de laatste werkgever van Veh.

Promovendus 1.FC Nürnberg begint met een wedstrijd tegen Schalke 04. Ook de andere promovendussen hebben het niet getroffen met hun eerste tegenstander. FSV Mainz treedt aan tegen Bayer Leverkusen en SC Freiburg kijkt Hamburg SV in de ogen.

In Duitsland wordt er telkens één wedstrijd op vrijdagavond gespeeld, vijf duels op zaterdagnamiddag met aanvangsuur 15.30u. De resterende wedstrijden worden op zondag afgewerkt en afhankelijk van de affiche beginnen die partijen om 15.30u. of 17.30u. Op de allerlaatste speeldag wordt de derby tussen Werder Bremen en Hamburg SV afgewerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties