Fulham hoopt Hangeland in de rangen te houden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fulham hoopt Hangeland in de rangen te houden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brede Hangeland, een Noorse centrale verdediger van FC Fulham, staat in de belangstelling van de stadsgenoten van Arsenal. Roy Hodgson, de manager van The Cottagers, hoopt toch dat hij Hangeland zal kunnen houden.

FC Arsenal is op zoek naar een vervanger voor de Ivoriaan Kolo Touré die hoogstwaarschijnlijk richting Manchester City zal trekken. Arsène Wenger, de Franse manager van The Gunners, zou zijn oog hebben laten vallen op Brede Hangeland.

Roy Hodgson is niet zinnens om Hangeland te verkopen, maar hij weet ook dat als er een groot bod zou binnenkomen, de club niet kan weigeren hem te laten gaan. "Wat ons betreft is hij niet te koop. Maar ja, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic waren ook niet te koop", is Hodgson realistish op Sky Sports.

"Brede heeft het hier zeker naar zijn zin. We hopen op een niet te weigeren aanbod, maar als dat er niet komt zal hij gewoon hier blijven", aldus nog Hodgson. Hangeland speelde al 52 wedstrijden voor Fulham en heeft ook al vijftig selecties voor de Noorse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties