Koster: "Poznan wordt niet makkelijk"

Nico Wieme
| 16 reacties
Koster: "Poznan wordt niet makkelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster weet niet goed of hij tevreden moet zijn met Lech Poznan als volgende tegenstander in de Europa League. De Clubcoach denkt wel dat de Polen geen hapklare brok worden.

“Ik kan nu niet zeggen of ik tevreden ben met Lech Poznan als tegenstander”, begon Adrie Koster zijn praatje. “Dat weet je pas als je er twee keer tegen gespeeld hebt. Het is in ieder geval niet een van de slechtste ploegen om tegen te spelen: ze werden vorig jaar derde in Polen en wonnen de beker.”

 

“Ik heb ook gehoord dat ze een behoorlijke spits (Robert Lewandowski, red.) rondlopen hebben. Voor de rest weet ik niet zoveel af van die ploeg. Onze scouts zullen weer hun werk moeten doen en een goede analyse maken van deze ploeg, maar het is zeker geen makkelijke tegenstander”, aldus Koster.

 

“Tussen de vijf mogelijke tegenstanders zaten sowieso geen makkelijke tegenstanders. Er waren wel nog enkele onbekende ploegen, teams waarvan ik nog nooit gehoord heb. Maar laat ons zeggen dat Poznan een behoorlijke ploeg is”, eindigde de Clubtrainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties