Molde laat dure punten liggen

viki meeuwis
| 0 reacties
Molde laat dure punten liggen
Foto: © SC

Molde speelde gisteren uit in Stavanger tegen Viking. Een belangrijke partij voor Molde want bij winst kon het drie punten inlopen op Rosenborg, dat overigens nog een wedstrijd te goed heeft.

Molde begon het beste aan de wedstrijd en kon iets na het kwartier scoren. Aksel Berget Skjølsvik kreeg de bal te pakken en haalde uit richting doel. De bal kwam in de armen van keeper Myhre terecht die er niet in slaagde om de bal vast te houden. Skjølsvik stuurde de bal in de rebound alsnog in het doel. Viking herpakte zich na dit doelpunt en kwam scherper voor de dag wat hen een aantal doelkansen opleverde.



Na de rust was het Viking dat offensiever voor de dag kwam. Amper vier minuten ver in de tweede helft stond Birkir Bjarnason alleen voor doel, hij kreeg de bal aangereikt door Trond Erik Bertelsen. De Ijslander twijfelde niet en stuurde de bal in doel. Molde haalde nooit het gewone niveau mede door het feit dat het verschillende basisspelers moest ontberen door blessures of ziekte. In de 77e minuut werd het pleit beslecht. Martin Fillo dribbelde zich voorbij de verdediging van Molde en plaatste de bal in de verste hoek waar keeper Lillebak er niet bij kon. Molde heeft nu 41 punten, zeven minder dan Rosenborg. Molde kan de titel nog pakken maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld dan RBK.

 
Foto: Pape Pate Diouf in duel met Børre Steenslid (Scanpix)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties