Aruna scoort driemaal, Liverpool gaat af

Philippe Crols
| 0 reacties
Aruna scoort driemaal, Liverpool gaat af
Foto: © SC

De Premier League heeft er een redelijk bewogen namiddag opzitten. Behalve Arsenal - Tottenham werden er nog zeven andere matchen afgewerkt. De balans: 24 goals en 6 rode kaarten.

Liverpool deed het niet al te best. Het ging de boot in bij Fulham. Fernando Torres maakte nog wel 1-1, maar mocht daarna vreemd genoeg de bank opzoeken van manager Rafael Benitez (foto). De Reds incasseerden ook nog twee rode kaarten en verloren uiteindelijk met 3-1. De stoel van de coach wankelt meer dan ooit.

Chelsea maakte geen fout en haalde het met 0-4 bij Bolton. Het kon wel pas de score openen toen Samuel op slag van rust een rode kaart kreeg en Frank Lampard de elfmeter in doel trapte. De Londense club blijft leider.

Ook rode lantaarn Portsmouth haalde het met 4-0. Tegenstander Wigan zag Aruna Dindane (ex-Anderlecht) drie keer scoren. Pompey blijft wel op de laatste plaats staan.

West Ham en Stoke gaven dan weer een voorsprong van twee goals weg. West Ham deed dat op bezoek bij Sunderland, dat de match met tien beëindigde, en Stoke zag in eigen huis Wolves terugkomen van een 2-0-achterstand.

Ook Everton gaf een voorsprong uit handen. Aston Villa kwam op Goodison Park net voor rust 1-0 achter, maar John Carew maakte uiteindelijk nog gelijk. Villa speelde de wedstrijd uit met tien spelers. 

Ten slotte deed Burnley zijn stevige thuisreputatie opnieuw eer aan. Het won met 2-0 van Hull City en ook dat team incasseerde een rood karton.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties