Vandenbergh: "Tonen dat ik hier niet voor geld zit"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Vandenbergh: "Tonen dat ik hier niet voor geld zit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zou het nog gaan met Kevin Vandenbergh in Nederland? Niet goed, zo blijkt. De 26-jarige aanvaller slaagt er maar niet in om een basisplaats bij FC Utrecht te veroveren. Toch denkt Vandenbergh nog niet aan een transfer. "Ik wil hier slagen."

Vandenbergh mocht dit seizoen nog maar twee keer invallen. Afgelopen weekend speelde hij twintig minuten mee tegen Heerenveen. “Het waren maar twintig minuten, maar ik ben er vol voor gegaan.”

“Ik blijf doorknokken”, zegt de aanvaller in De Weekkrant, editie Utrecht. “Ik wil spelen. Al weken loopt het erg goed op training. Ik geef het niet op. Dat toont mijn mentale weerbaarheid. Ik ben veel sterker dan onder Van Hanegem.”

Ondanks de trainingsarbeid houdt Ton du Chatinier weinig rekening met onze landgenoot. “Ik ben het niet met hem eens. Maar ik kijk alleen naar mezelf en hoop dat ik vanaf nu meer minuutjes krijg.”

“Aan vertrekken denk ik niet. Ik wil hier slagen. De steun van het publiek doet mij ontzettend deugd. Zij zien dat ik er altijd voor vecht, dat ik hier niet alleen voor het geld zit.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties