Haroun: "Kijk niet naar topschutterstand"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Haroun: "Kijk niet naar topschutterstand"
Foto: © SC

Faris Haroun kroonde zich met twee treffers tegen Roeselare tot man van de match. De middenvelder zit nu al aan acht treffers. “Dat zijn er al evenveel als op het einde van vorig seizoen.”

Haroun wil echter niet alleen met de pluimen gaan lopen. “Ik kan alleen maar scoren als het collectief goed gaat”, zegt Haroun.

“Iedereen in de ploeg is belangrijk in zijn functie. Omdat iedereen in de ploeg zijn werk doet kan ik meer infiltreren en kom tijdens de wedstrijd drie-vier keer voor doel. Als ik dan twee keer kan scoren, zit het goed.”

Met acht doelpunten heeft Haroun maar één streepje minder achter zijn naam dan topschutter Milan Jovanovic. “Ik kijk niet naar de topschuttersstand. Ik weet zelfs niet wie eerste staat. Het enige wat ik weet, is dat Romelu Lukaku er al veel heeft ingetrapt.”

Volgende week trekt Germinal Beerschot naar Standard. “We zijn outsider, maar we moeten niet bang zijn. De verplaatsingen naar Gent en Brugge kondigden zich ook als moeilijk aan. We gaan vrij proberen te voetballen en proberen punten mee naar huis te nemen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties