Mallorca houdt Valencia van derde plek

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Mallorca houdt Valencia van derde plek
Foto: © SC

Valencia is er niet in geslaagd thuis afstand te nemen van Real Mallorca. Het werd 1-1.

Valencia kon met een zege de derde plek overnemen van Sevilla, maar moest vrede nemen met een gelijkspel tegen Mallorca. Valencia was nochtans de betere ploeg en kwam verdiend op 1-0 via Villa. De thuisploeg kreeg voldoende kansen om de score uit te breiden, maar faalde in de afwerking. Valera strafte die inefficiëntie af door in de slotfase vanop de stip de 1-1 te scoren.

Ook Sevilla slechts gelijk

Zo blijft Sevilla derde in de stand, ondanks een teleurstellend gelijkspel tegen laagvlieger Malaga. Daar mocht het uiteindelijk nog blij mee zijn, want Malaga kwam 0-2 voor dankzij treffers van Fernando en Duda. Na de pauze zette Sevilla die scheve situatie deels recht. Twee doelpunten van Fabiano leverden de thuisploeg nog een punt op. Sevilla mist zo wel de kans om Barcelona en Real Madrid, die elkaar vanavond ontmoeten, onder druk te zetten.

Twee penalty's missen, toch winnen
Gijon won thuis in een vreemde wedstrijd van Villarreal. Sporting miste twee penalty's, maar een goal van Bilic leverde toch de drie punten op. Gijon wordt zo knap zevende in het klassement.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties