Ballardini krijgt nog twee wedstrijden

Ballardini krijgt nog twee wedstrijden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazio-coach Davide Ballardini krijgt van het bestuur nog twee wedstrijden de kans om de boel te doen kantelen. De Romeinen zitten in een zeer slechte periode.

Iedereen verwachtte dat Lazio-voorzitter Lotito zijn trainer de bons zou geven na de nederlaag in de derby tegen AS Roma. Maar na een lang gesprek met TD Igli Tare besloten beide heren de trainer nog twee wedstrijden te gunnen om de situatie om te keren. Eén van de redenen is dat de spelers nog steeds achter de coach zouden staan.

Lazio-middenvelder Matuzalem: "We moeten dit allemaal samen overwinnen. De spelers staan aan de zijde van de coach en we hopen dat het zeer binnenkort beter gaat met de club. In de derby hebben we getoond dat er een ploeg op het veld staat. Jammer genoeg was het resultaat minder positief. Eén zege kan veel veranderen."

De fans van Lazio zijn niet opgezet met het verlengd verblijf van Ballardini. Zij hoopten dat het bestuur Sinisa Mihajlovic zou aanstellen, maar die heeft ondertussen een contract getekend bij concurrent Catania. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties