Galatasaray buigt 2-0 achterstand om in zege

Manuel Gonzalez

Het heeft er lang naar uitgezien dat Galatasaray vanavond tegen zijn vierde nederlaag van het seizoen ging aanlopen. Maar het team van Rijkaard (foto) trok toch aan het langste eind.

Galatasaray begon dramatisch aan zijn uitwedstrijd bij Antalyaspor. Binnen de twintig minuten stond de thuisploeg op 2-0 dankzij treffers van Ak en Jedinak. De tegengoal van Keita op het halfuur gaf de ploeg uit Istanboel hoop. Na de rust probeerde 'Gala' de wedstrijd te doen kantelen en dat lukte in een tijdsspanne van amper vier minuutjes. Elano zorgde in de 64ste minuut voor de gelijkmaker en in de 68ste minuut schoot de Australische international Harry Kewell geel-rood naar de zege.

Door deze overwinning komt 'Gala' voorlopig aan de leiding met twee punten voorsprong op Kayserispor.