Mourinho weigert zich te excuseren aan journalist

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Mourinho weigert zich te excuseren aan journalist
Foto: © SC

Jose Mourinho weigert zich te excuseren aan de journalist die hij na het duel in Atalanta Bergamo van afgelopen zondag beledigde en wegduwde van de spelersbus.

Intercoach José Mourinho heeft bekend dat hij journalist Ramazzotti van de krant Corriere dello Sport heeft beledigd, maar hij ontkent met klem dat hij hem zou geduwd hebben. 

De Portugese trainer heeft zo zijn visie over de feiten: "Ik ben blij dat ik eindelijk eens kan vertellen wat er gebeurd is. Want ik hoor zo veel de laatste tijd. Ik zal eerlijk zijn: ik heb jullie collega beledigd, maar ik heb hem zeker niet geduwd", aldus de Portugees op een door Inter georganiseerde persconferentie.

"Wat er zondag gebeurd is in Bergamo is geen alleenstaand feit. Jullie journalisten krijgen de mogelijkheid om ons te interviewen in de speciale zones na de wedstrijd en om vragen te stellen op de persconferentie. Maar deze man daagde de laatste tijd elke keer op in de buurt van de spelersbus. Dat is een plaats waar journalisten zeker niet thuishoren."
 
"Ik heb hem daarop zwaar aangepakt, ik ga zeker niet herhalen wat ik tegen hem gezegd heb, want dat was niet netjes. Als Inter mij wil straffen zal ik daarmee akkoord gaan, want ik weet dat ik te ver ben gegaan in mijn uitdrukkingen. Maar ik herhaal: ik heb hem niet geduwd."

"Morgen is er weer een wedstrijd. De vierde scheidsrechter zal de heer Orsato zijn. Hij stuurt me altijd weg naar de tribunes. Maar ik zal proberen hem geen kans te geven en me te gedragen", aldus Mourinho in zijn gekende stijl.

Inter speelt morgen zijn heenwedstrijd tegen Livorno in de vijfde ronde van de Italiaanse beker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties