Ferrera: "Organisatie Lokeren eerste klasse onwaardig"

Nico Wieme
| 39 reacties
Ferrera: "Organisatie Lokeren eerste klasse onwaardig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na afloop van de wedstrijd tussen Lokeren en Gent wond Manu Ferrera zich danig op over het koude water dat uit de douches van het Daknamstadion kwam. De Spaanse Belg nam geen blad voor de mond en sprak zelfs over "toestanden eerste klasse onwaardig".

Gent bezorgde Lokeren een koude douche door in de blessuretijd nog met de drie punten aan de haal te gaan. Toen de Buffalo's zich wilden douchen, kregen zij op hun beurt een koude douche van de thuisploeg, letterlijk dan. Eerst kwam Christoph Lepoint zich in de catacomben beklagen over het koude water. De Gentmiddenvelder vroeg of een medewerker van Lokeren voor warm water kon zorgen.

Toen dat niet onmiddellijk gebeurde, stormde Manu Ferrera de kleedkamer buiten. De Gentse assistent-coach ging eveneens op zoek naar een Lokerse medewerker, maar die leken allemaal van de aardbodem verdwenen.

"De schande van de avond is dat onze spelers zich hier met koud water moeten douchen", brieste Ferrera. "Dit kan toch niet. Bovendien is hier niemand van Lokeren te bespeuren. Over een gebrek aan organisatie gesproken. Dit is een eersteklasser onwaardig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties