Van Buyten en Bayern niet te houden

Philippe Crols
| 0 reacties
Van Buyten en Bayern niet te houden
Foto: © SC

Met Bayern München gaat het steeds beter. Misschien komt de winterstop voor Daniël Van Buyten en co wel op een ongelegen moment, want op de laatste speeldag voor de onderbreking veegde Bayern de vloer aan met Hertha BSC.

Hertha BSC is momenteel de rode lantaarn uit de Bundesliga en kreeg op bezoek bij Bayern niet veel klaar. Na een uur stond het al 4-0. Het werd uiteindelijk 5-2. Daniël Van Buyten (foto) was goed voor de openingsgoal. Hij stond ook heel de wedstrijd tussen de lijnen en leidde zijn team naar de derde plaats op twee punten van leider Leverkusen.

De goede periode van Borussia Mönchengladbach is geëindigd op bezoek bij Leverkusen. Gladbach kwam iets voor het uur nochtans op voorsprong via Dante Bonfim (ex-Standard), maar verloor alsnog met 3-2. BMG sluit de heenronde af op de elfde plaats. Bij de Fohlen speelde Logan Bailly de hele wedstrijd, Filip Daems is nog steeds geblesseerd.

FC Köln won het degradatieduel van Nürnberg (3-0), maar het aandeel van Manasseh Ishiaku was eerder beperkt. Hij kwam in de laatste minuut matchwinnaar Milivoje Novakovic vervangen. 

Mainz, zonder Peter Van der Heyden in de wedstrijdkern, verloor vrijdag op bezoek bij Schalke en glijdt stilaan naar de rechterkolom. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties