70 miljoen voor Mancini

Ward Callens
| 9 reacties
70 miljoen voor Mancini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Gazzetta dello Sport kan Manchester City-trainer Roberto Mancini rekenen op zo’n 70 miljoen euro voor de komende transferperiode. Daily Sport spreekt zelfs van een budget van 112 miljoen euro.

Roberto Mancini staat nog maar net aan het roer van de Engelse club Manchester City of hij krijgt al een mooi kerstgeschenk van zijn bazen uit de Verenigde Arabische Emiraten: een budget van maar liefst 70 miljoen euro voor de transferperiode in januari.

Versterkeningen in de verdediging en op het middenveld bij de Citizens zijn eerst aan de orde, volgens Gazzetta dello Sport. De namen van Bayern Munchen-verdediger Philipp Lahm, Cristian Ansaldi (Rubin Kazan), César Azpilicueta (Osasuna) en Daniel Carriço (Sporting) worden het vaakst genoemd.

In de Engelse pers wordt ook John Terry naar voren geschoven als mogelijke versterking. Mancini zou bereid zijn zo’n 50 miljoen euro op tafel te leggen voor de kapitein van de Engelse nationale ploeg. Als de transfer doorgaat krijgt Vincent Kompany heel wat concurrentie in de verdediging.

Volgens The Sun zou er voor Robinho, Kolo Toure en Emmanuel Adebayor alvast geen plaats meer zijn bij Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties