Zola weet niet welke selectie hij straks overhoudt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zola weet niet welke selectie hij straks overhoudt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianfranco Zola (foto), de manager van West Ham United, is bevreesd voor de terugronde in de Engelse Premier League. De kans is groot dat 'The Hammers' enkele topspelers van de hand moeten doen.

West Ham United speelt aanstaande zaterdag een cruciale wedstrijd onderaan de Premier League tegen een stilaan herlevend FC Portsmouth. Hoe het na de winter verder moet met de Londense club, is niet geweten. West Ham heeft het financieel niet al te breed na de crisis en dus is de kans groot dat er een aantal toppers zullen moeten vertrekken.

"Je wil natuurlijk je beste spelers behouden, maar ik weet echt niet wat er volgende maand zal gebeuren. Het enige wat ik wel weet, is dat we daarvoor nog drie heel belangrijke wedstrijden spelen. Dat is nu het belangrijkste. De rest heb ik niet onder controle", aldus Gianfranco Zola in de Engelse pers.

Zaterdag haalde West Ham nog een 1-1-gelijkspel tegen Chelsea. Op Boxing Day treft de club Portsmouth. "Het is cruciaal dat we die wedstrijd zonder kleerscheuren doorkomen. Daar moeten we er met z'n allen voor gaan en voor de rest zullen we wel zien wat er gaat gebeuren", besluit Zola.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties