Wuytens: "Voor Genk wil ik wel eens spelen"

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Wuytens: "Voor Genk wil ik wel eens spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Jan Wuytens, momenteel aan de slag bij FC Utrecht, heeft gezegd dat hij ooit wel eens voor Racing Genk wil uitkomen.

De 24-jarige Limburger Jan Wuytens doet het goed bij FC Utrecht. Hij heeft er een vaste basisplek afgedwongen. Behalve Wuytens zijn er nog drie landgenoten aan het werk bij de rood-witten: Kevin Vandenbergh, Hans Somers en Dries Mertens.

"Ik voel me goed bij Utrecht. Het is waar dat er nooit veel interesse vanuit België is geweest. In het verleden speelde ik bij PSV en Heracles, dus ben ik meer bekend op de Nederlandse markt. Alleen Zulte Waregem belde eens."

"Momenteel concentreer ik mij op Utrecht, maar een terugkeer naar België zegt me wel iets. Als Limburger zou ik wel eens graag voor een volksclub als Racing Genk uitkomen. Dat zie ik wel zitten", aldus Wuytens op TV Limburg.

Ploegmaat Kevin Vandenbergh is vol lof over Wuytens: "Hij is niet de allersnelste, maar maakt alles goed met zijn positiespel en zuivere inspeelpas. Hij behoudt het overzicht en gaat zelden overhaast te werk." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties