Portsmouth gaat geld lenen

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Portsmouth gaat geld lenen
Foto: © SC

Portsmouth, uit de Premier League, verkeert in financiële problemen. De club hoopt die op te lossen door een lening aan te gaan.

De lonen van de maand december zijn nog steeds niet betaald bij Portsmouth, maar CEO Peter Storrie bevestigde aan de pers dat de club een lening op korte termijn zal aangaan om alles in orde te brengen.

"Het is niet de allerbeste oplossing om je spelers te betalen, maar we zitten nu éénmaal in deze situatie. Het kan niet anders. Daarbij gebeurt het ook wel in andere bedrijven."

Portsmouth kwam vandaag niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de FA Cup tegen Coventry uit The Championship. Amper 11.214 fans kwamen opdagen en zongen liedjes als "Ontsla het bestuur", "Waar is ons geld gebleven?" en "Waar is de eigenaar van de club?".

Manager Grant reageert: "De supporters waren fantastisch. Wij begrijpen hun teleurstelling. Maar ze hebben ons wel de hele wedstrijd gesteund. Het resultaat was niet goed, maar we liggen nog niet uit de FA Cup hé, we hebben nog een replay. We gaan er alles aan doen, net zoals in de competitie."

"Mijn job en die van de spelers staat op het spel. We hopen dat alles goed afloopt. We hebben nog hoop, zelfs op sportief vlak."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties