Völler niet meer van plan trainer te worden

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Völler niet meer van plan trainer te worden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rudi Völler is niet van plan om ooit nog als trainer ergens aan de slag te gaan. Dat heeft de voormalige aanvaller en Duitse international laten optekenen in het dagblad Bild.

Rudi Völler, ooit nog aan de slag als Duits bondscoach, vindt dat hij niet geschikt is om als trainer te functioneren. "Ik kan altijd wel eens invallen als interim-trainer, maar niet meer voor langere tijd. Ik heb er gewoon de passie niet voor", aldus Völler die nu al een hele tijd aan de slag is als technisch directeur bij Bayer Leverkusen.

Völler voelt zich dan ook uitstekend in die job. "Leverkusen zit in mijn hart. Ik vind het heel plezant om hier te werken. Ik voel me een onderdeel van de club. Ik was hier vroeger speler, ook al eens trainer en nu technisch directeur en dat bevalt me. Een toekomst zonder Bayer is voor mij ondenkbaar", gaat Völler verder.

Völler was Duits bondscoach tussen 2000 en 2004. In 2002 raakte hij met Duitsland tot in de finale van het WK, maar daar bleek Brazilië met 2-0 te sterk. Hij was ook kort trainer van AS Roma waar hij ook als voetballer aan de slag was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties