Makaay sluit vertrek bij Feyenoord zeker niet uit

Makaay sluit vertrek bij Feyenoord zeker niet uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Makaay (foto) sluit een vertrek bij Feyenoord zeker niet uit. Naar het Duitse 1.FC Nürnberg zal hij evenwel niet verhuizen. "Ik wil niet weg, maar ik kan het ook niet langer uitsluiten", aldus de Nederlander.

Roy Makaay heeft geen basisplaats kunnen afdwingen in het Feyenoord van de nieuwe trainer Mario Been. Eerder werd hij al in verband gebracht met 1.FC Nürnberg en de Duitse tweedeklasser Alemannia Aachen. "Maar als je die berichten leest, weet je toch dat het onzin is. Aachen is tweede klasse en in de berichtgeving over Nürnberg wordt gesproken over een andere zaakwaarnemer dan die dat ik nu al zestien jaar heb (Rob Jansen, nvdr). Dus is het sowieso onzin", aldus Makaay in Voetbal International.

Makaay wil alleen weg uit de Kuip als er zich een interessante ploeg meldt. "Laat me zeggen dat ik wellicht het seizoen zal afmaken bij Feyenoord. Alleen weet ik ook dat in het voetbal alles onvoorspelbaar is. Die situatie kan dus zomaar veranderen. Daarmee zeg ik niet dat ik weg wil, maar dat ik het ook niet langer meer kan uitsluiten", aldus Makaay.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties