Huntelaar mag niet weg van bestuur AC Milan

Huntelaar mag niet weg van bestuur AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-Jan Huntelaar (foto) mag van Adriano Galliani, de vice-preses van AC Milan, niet weg bij AC Milan. De Nederlander wil graag meer speeltijd maar krijgt die niet van trainer Leonardo.

Klaas-Jan Huntelaar speelde gisteren mee in de wedstrijd tegen FC Genoa en maakte het derde doelpunt in de met 5-2-gewonnen partij. Maar of hem dat in de toekomst meer speelminuten zal opleveren, is nog maar de vraag.

De naam van Huntelaar duikt vaak op in de transferrubrieken van buitenlandse kranten. Zo zou hij betrokken kunnen worden in een deal met Edin Dzeko, spits van VfL Wolfsburg, waarbij beide heren de omgekeerde richting zouden bewandelen. Ook een verkoop aan Arsenal of een andere club in Italië zou tot de mogelijkheden behoord hebben.

Maar als het van Adriano Galliani afhangt, vertrekt Huntelaar gewoon niet uit San Siro. "Ik heb het al eerder gezegd: voor ons is de transfermarkt gesloten. Maandag spreek ik met de zaakwaarnemer van Huntelaar. Voor mij is dat geen probleem, maar mijn antwoord kent hij al", aldus Galliani op SkyItalia.

Auteurs: Mathias Dumarey en Hannes De Meyer
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties