'Rooney volgend seizoen kapitein van ManU'

Mathias Dumarey
| 3 reacties
'Rooney volgend seizoen kapitein van ManU'
Foto: © SC

Wayne Rooney (foto) wordt volgend seizoen wellicht de nieuwe aanvoerder van Manchester United. Voorwaarde is wel dat oudgediende Gary Neville beslist om te stoppen met voetballen.

Gary Neville speelt al zijn hele leven voor Manchester United, maar eind dit seizoen loopt zijn contract af. De Britse pers meldt dat de routinier voor nog één seizoen kan bijtekenen, maar Neville zelf twijfelt of hij er nog een extra jaar wil bijdoen.

Neville sukkelt van de ene blessure in de andere sinds hij in 2007 een zware enkelblessure opliep. Wes Brown en Rafael Da Silva krijgen steeds meer de voorkeur als rechtsachter. Neville wil enkel nog doorgaan als hij ook daadwerkelijk nog iets kan toevoegen aan het elftal. Manager sir Alex Ferguson wil alvast nog even over de ervaring van Neville blijven beschikken.

Als Neville toch besluit om te stoppen met voetballen, dan zal het wellicht Wayne Rooney zijn die de nieuwe aanvoerder van The Mancunians wordt. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Real Madrid is hij heel wat belangrijker geworden. Zowel de ploegmaats als Ferguson zijn vaak al lovend geweest over de prestaties van Rooney dit seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties