Gillet wipt met Bari naar zevende stek

Manuel Gonzalez

In de Italiaanse Serie A heeft Bari met doelman Gillet een goede zaak gedaan. Het springt naar de zevende plaats in het klassement.

Bari nam thuis tegen subtopper Palermo een vliegende start. Na amper zeven minuten stond het al 2-0 via goals van Bonucci en Alvarez. Cavani kon voor de pauze echter nog tegenscoren voor de eilandbewoners en in de tweede helft stelde Pastore zelfs gelijk.

Maar een tweede gele kaart voor Liverani van Palermo in de 56ste minuut, was het sein voor Bari om het heft in handen te nemen. Barreto bracht via een strafschop Bari opnieuw op voorsprong. Zes minuten voor het einde duwde Koman er nog ééntje bij.

Door deze zege springt Bari over een aantal clubs voorlopig naar de zevende plaats en komt het zelfs in de buurt van de top vijf.

In een andere partij in de Serie A vanavond speelden Napoli en Genoa 0-0 gelijk. De andere wedstrijden met Inter, Milan, Juventus en Roma zijn morgen.