Suarez: "Ajax is de enige club die er toe doet"

Ward Callens
| 2 reacties
Suarez: "Ajax is de enige club die er toe doet"
Foto: © SC

Luis Suarez is dolblij met de komst van zijn landgenoot Nicolas Lodeiro naar Ajax. Suarez wist de talentvolle middenvelder te overtuigen voor de Amsterdamse club te kiezen. “Dit is de enige club die er echt toe doet in ons land”, meent Suarez.

Nicolas Lodeiro verruilde vorige week Nacional Montevideo voor Ajax. Verschillende Europese clubs, waaronder AZ, Napoli en Sporting Lissabon, hengelden naar de diensten van ‘de nieuwe Messi’ maar Ajacied en Uruguayaan Luis Suarez overhaalde hem naar Amsterdam te komen.

 

“Ik heb hem gebeld en mijn eigen carrière als voorbeeld gegeven”, vertelt Suarez in VI. “De trainingen zijn hier van een hoog niveau, het Nederlandse voetbal biedt veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. En dan is Ajax de beste club om voor te spelen.”

 

“Sommige dingen wist Nicolas zelf al. Als je in Uruguay over het Nederlandse voetbal praat, roept iedereen meteen dezelfde naam: Ajax! Dit is de enige Nederlandse club die er echt toe doet in ons land”, vervolgt de spits. “Het is de ideale eerste club in Europa voor een speler uit Zuid-Amerika.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties