Vermaelen en Arsenal terug in titelstrijd

Manuel Gonzalez
| 6 reacties

Arsenal heeft vanavond de topper tegen Liverpool gewonnen met 1-0. Het doet een goede zaak in het klassement, want leider Chelsea verloor en Man U speelde gelijk.

Diaby scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de 72ste minuut. Onze landgenoot Thomas Vermaelen speelde de hele wedstrijd als centrale verdediger.

Man Utd speelde 1-1 gelijk bij Aston Villa. Cuellar kopte de 1-0 op het bord na 19 minuten, maar een eigen doelpunt van Collins nauwelijks enkele minuten later bracht de stand opnieuw in evenwicht. Net voor het halfuur pakte de Portugees Nani rood waardoor United nog meer dan een uur met tien verdermoest. Maar de score veranderde niet meer.

Chelsea verloor met 2-1 bij Everton, waar onze landgenoot Fellaïni afwezig was met een blessure. Malouda zorgde na 17 minuten voor de bezoekende voorsprong, maar twee goals van Saha hielden de winst op Goodison Park.

Wolves won met 1-0 van Tottenham. Charleroi-speler Guédioura speelde 72 minuten.