Villa scoort 16de en 17de doelpunt, Valencia wint

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Valencia staat weer iets steviger op de derde plaats in de Primera Division. Het won vanavond met 2-1 van Getafe. Donderdagavond speelt Club Brugge in de Europa League uit bij Valencia.

Sterspeler David Villa besliste de wedstrijd met één goal voor en één goal na de pauze. Net als afgelopen donderdag in Brugge pakte Valencia een rode kaart. Deze keer werd Alexis met twee gele kaarten in de 62ste minuut van het veld gestuurd. Een kwartier voor het einde kon Manu nog milderen tot 2-1. Drie minuten later werd David Villa gewisseld, waarschijnlijk met het oog op donderdag.

Valencia staat nog steeds op de derde plaats, maar nu met vier punten voorsprong op Sevilla en tien punten achterstand op Real Madrid, dat tweede staat. Villa komt ook voorlopig aan de leiding in de Spaanse topschuttersstand. Hij heeft 17 treffers, dat is er ééntje meer dan Messi.