Bailly: "Lukaku staat voor zware avond tegen HSV"

Ward Callens
| 4 reacties
Bailly: "Lukaku staat voor zware avond tegen HSV"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Mönchengladbach-doelman Logan Bailly staat Anderlecht donderdagavond een zware taak te wachten in Hamburg. “Op papier is Hamburg veel sterker dan Anderlecht”, meent de Rode Duivel.

“Op papier is Hamburg veel sterker dan Anderlecht. Het heeft enorm veel internationale ervaring en met Van Nistelrooy en Ze Roberto twee toppers in huis”, meent Logan Bailly, die met Mönchengladbach al tegen HSV uitkwam.

“Hoewel ze zeggen dat ze vooral op de nul mikken, verwacht ik een erg offensief Hamburg. Het zou een slecht idee zijn om alleen maar te verdedigen, dan roep je onheil over je af”, waarschuwt de Rode Duivel. “Alleen zal je de kansen meteen moeten benutten, want veel krijg je er niet.”

Bailly rekent voor die doelpunten op Romelu Lukaku. “Hij moet iets kunnen forceren, maar hij staat voor een even zware avond als tegen Kroatië. Toen al zag je dat hij het moeilijk had op het hogere niveau. Hij zal een antwoord moeten vinden op de harde aanpak van de stevige en slimme Hamburg-verdedigers”, aldus Bailly. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties