Jovanovic: "Ik was niet goed omdat ik niet beter kon"

Ward Callens
| 4 reacties
Jovanovic: "Ik was niet goed omdat ik niet beter kon"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic heeft naar aanleiding van de Europese wedstrijd tegen Panathinaikos weer met de pers gepraat. “In de match met Servië heb ik mijn vertrouwen weer teruggevonden”, meent de snelle aanvaller.

Milan Jovanovic werd de afgelopen weken fel bekritiseerd omwille van zijn nonchalante houding op het veld. “Gelukkig lees ik geen kranten, maar ik heb altijd mijn best gedaan. Ik was niet goed omdat ik niet beter kon”, meent de Serviër, die voor het eerst in drie weken tijd weer met de pers gepraat heeft.

“In de match met Servië van vorige week tegen Algerije (3-0, red.) heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden dat ik al een tijdje kwijt was. Alles liep voor het eerst weer lekker”, vervolgt de snelle spits.

Jovanovic speelt donderdagavond met Standard tegen Panathinaikos, maar het had ook andersom kunnen zijn. Vorig jaar aasden Panathinaikos en Olympiakos nog een tijdje op de aanvaller. “Het zijn allebei topclubs met een grote traditie, maar de Griekse competitie schrok me wat af”, meent Jovanovic.

“Ik word 29 en ik wou mijn carrière voortzetten in een sterke West-Europese competitie. Daarom heb ik voor Liverpool gekozen. Er wacht ons wel een zeer moeilijke opdracht. Ik zag Panathinaikos bezig tegen Roma. Het is een sterk team met veel kwaliteiten. Maar ik ben optimistisch”, aldus Milan Jovanovic. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties