D'Onofrio: ''We moeten spelen alsof het 0-0 is''

Ruben Philippe
| 10 reacties
D'Onofrio: ''We moeten spelen alsof het 0-0 is''
Foto: © SC

De dag voor de wedstrijd tegen Panathinaikos waarschuwt Dominique D'Onofrio zijn spelers voor gemakzucht. Ondanks de 3-1 voorsprong wil D'Onofrio niets aan het toeval overlaten. "Panathinaikos is tot alles in staat", klinkt het.

Vorige week ging Standard 3-1 winnen in Griekenland. Dominique D'Onofrio is echter nog niet zeker van de kwalificatie. "De pers haalt de statistiek aan dat we 97% kans hebben om door te stoten, maar daar hou ik me niet mee bezig", aldus de coach op de persconferentie. "Panathinaikos is tot alles in staat."

"Ik weet dat Panathinaikos een goeie ploeg is. Dat bewezen ze door Roma uit te schakelen. Wij hebben een bonus, maar zijn nog niet gekwalificeerd. We moeten spelen alsof het 0-0 is en net als daar met veel inzet en geconcentreerd op de mat staan. Het zal niet makkelijk worden", zo beseft D'Onofrio.

"We spelen thuis en zullen ondersteund worden door onze supporters. We zien wel hoe ver we eindigen in de Europa League, maar niemand had ons hier verwacht. Onze prestaties zijn niet opmerkelijk, maar uitzonderlijk", besluit de coach. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties