Nani blijft langer een Mancunian

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Nani blijft langer een Mancunian
Foto: © SC

Nani (foto), de jonge Portugees van Manchester United, is met de club een contractverlenging van vier jaar overeengekomen. De aanvaller is momenteel bezig aan een goed seizoen in het Theatre of Dreams.

De nu 23-jarige Nani speelt sinds 2007 voor Manchester United maar lijkt nu pas door het vertrek van zijn landgenoot Cristiano Ronaldo naar Real Madrid helemaal door te breken. Hij is nog altijd geen eerste keus van manager sir Alex Ferguson maar tijdens zijn invalbeurten maakte hij wel steeds een goede beurt.

"Nani is een opkomend talent en ontwikkelde zich uitstekend sinds hij voor ons speelt. We zijn zeer blij dat hij bij ons heeft bijgetekend en we zijn er zeker van dat hij een lange en succesvolle toekomst zal hebben bij Manchester United", aldus Ferguson op de webstek van de Engelse topclub.

Nani zelf is ook heel tevreden met de contractverlenging. "Het is een droom die uitkomt om lang bij Manchester United te spelen. De technische staf heeft me al zoveel bijgebracht en ik speel hier met de beste voetballers van de wereld. Ik wil nog veel prijzen binnenhalen met deze club", besluit de jonge Portugese international.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties