Stijn naar B-kern, Jeroen Mellemans blaast transfer af naar Hasselt

Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Stijn naar B-kern, Jeroen Mellemans blaast transfer af naar Hasselt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De broertjes Mellemans zullen volgend seizoen dan toch niet voor Hasselt uitkomen zoals eerder was bekend gemaakt.

Derdeklasser Hasselt lag tot februari op koers voor deelname aan de eindronde, maar na een slechte reeks lijkt de hoop op promotie naar tweede klasse helemaal vervlogen. Kapitein Stijn Mellemans is het kind van de rekening. Eerst werd hem meegedeeld dat hij geen contractverlenging zou krijgen, ondertussen is hij ook teruggezet naar de B-kern.

"Dit is zo onrespectvol, ik begrijp het allemaal niet meer", zegt Stijn Mellemans in HBvL. "De reden? De club gaat na de partij tegen Bleid meer vertellen. Ik ga gewoon meetrainen met de B-kern, anders vrees ik dat ik mijn geld ook niet meer krijg."

"Ik weet nog niet of ik ga kijken tegen Bleid. Want de kleedkamer voor en na de wedstrijd is ook al verboden terrein voor mij."

Jeroen Mellemans is solidair met zijn broer. Normaal gezien zou de verdediger van KV Mechelen volgend seizoen naar Hasselt verhuizen om er met zijn broer in één ploeg te spelen. Maar omdat Stijn niet langer gewenst is bij Hasselt, heeft Jeroen besloten niet langer bij de Limburgse derdeklasser aan de slag te gaan.

"Voor volgend seizoen hebben we nog nergens getekend. We zijn dus allebei nog vrije spelers", aldus Stijn Mellemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties