Ancelotti: "Man Utd zonder Rooney is ander team"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ancelotti: "Man Utd zonder Rooney is ander team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea deed afgelopen zaterdag een uitstekende zaak in de Engelse titelstrijd door met 1-2 te gaan winnen op Old Trafford. Coach Carlo Ancelotti (foto) vindt Manchester United een heel ander team zonder Wayne Rooney in het elftal.

Carlo Ancelotti vindt dat Manchester United zijn sterspeler Wayne Rooney wel op een heel slecht moment is kwijtgespeeld door een blessure. "Zijn afwezigheid is duidelijk een verzwakking voor het team", aldus de Italiaan in de Engelse kranten.

Ancelotti hoopt dat Rooney nog een tijdje out zal zijn. "United is heel ander team zonder Rooney. Dimitar Berbatov is een goede spits, maar Rooney is toch van een heel ander niveau. Hij is een ongelofelijke speler, die absoluut gemist wordt als hij er niet bij is. Het is niet eenvoudig voor Manchester United om de vorm vast te houden als Rooney niet meedoet. Toch hoop ik dat ze volgende woensdag hun kwalificatie voor de halve finale van de Champions League afdwingen tegen Bayern", aldus nog Ancelotti.

Rooney liep in de heenwedstrijd tegen Bayern München in de slotfase een enkelblessure op. De artsen vermoeden dat de international drie weken buitenspel zal staan.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties