Liefde tussen Juventus en Mancini niet wederzijds

Ward Callens
| 0 reacties
Liefde tussen Juventus en Mancini niet wederzijds
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende Italiaanse media staat Roberto Mancini in de belangstelling van Juventus. De Italianen zouden de trainer van Manchester City volgend seizoen graag in hun dugout zien zitten.

Juventus kende een zeer wisselvalig seizoen deze jaargang en dat wil het volgend seizoen koste wat het kost vermijden. Volgens verschillende Italiaanse bronnen zou het daarom succescoach Roberto Mancini willen binnenhalen. Mancini is nog maar enkele maanden aan de slag bij Manchester City en zou een terugkeer naar de Italiaanse Serie A niet zien zitten.

“Ik heb laatst een interview gegeven, maar ik heb nooit gezged dat ik naar Juventus wilde”, vertelt Mancini tegenover France Football. “Manchester City is op dit moment mijn club en ik heb hier een contract voor iets langer dan drie jaar getekend.”

“Ik ben me al aan het voorbereiden op volgend seizoen”, vervolgt de Italiaanse oefenmeester. “We moeten ons nog honderd procent concentreren op de vierde plaats dit seizoen, maar we hebben zes zware wedstrijden voor de boeg. In de zomer zullen we gaan kijken of sommige contracten verlengd zullen worden,” aldus Roberto Mancini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties