Wenger gaat nieuwe defensie bouwen rond Vermaelen

Wenger gaat nieuwe defensie bouwen rond Vermaelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen wordt momenteel omringd door rijpe dertigers en Wenger laat in de Engelse pers doorschijnen dat hij een nieuwe defensie wil bouwen rond onze 22-jarige landgenoot.

Momenteel wordt Vermaelen bij Arsenal omringd door de 32-jarige William Gallas, de 35-jarige Sol Campbell en de 32-jarige Mickael Silvestre. De contracten van die spelers lopen eind juni ten einde. Gallas zou voor twee jaar willen bijtekenen, maar krijgt slechts één jaar. Campbell is een vaste bankzitter en Silvestre mag gelukkig zijn dat hij dinsdag tegen Barcelona Messi een paar keer zag voorbijwervelen, want voor de rest stond hij maar weinig nuttigs te verrichten. Waarschijnlijk moet hij niet rekenen op een contractverlenging.
 
Arsène Wenger is duidelijk wel gecharmeerd door Rode Duivel Thomas Vermaelen, want in de Engelse pers laat hij uitschijnen dat hij de enige centrale verdediger is waarmee hij door wil gaan. De Fransman wil hem koppelen aan de 22-jarige Italiaanse international van Bari, Leonardo Bonucci. (AN)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties