Peersman: "Misschien zelfs beter dan Lierse"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Peersman: "Misschien zelfs beter dan Lierse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd om het laatste ticket voor eerste klasse is razend spannend. Vandaag staat de derde speeldag in de eindronde op het programma. Bergen ontvangt Roeselare en KVSK United moet op bezoek bij Eupen.

Bergen en Roeselare werden vooraf als favorieten beschouwd, maar na twee speeldagen telt iedereen drie punten. “Iedereen speculeert, maar het is moeilijk om een favoriet naar voren te schuiven”, zegt Tristan Peersman aan Voetbalkrant.com. “Wie zich mentaal het sterkst toont zal de eindronde winnen.”

Concentratie

Tegen Roeselare ziet Peersman wel kansen. “Het is een ploeg die met twijfels zit. Tegen United wonnen ze al met veel geluk en op Eupen kregen ze drie doelpunten tegen. Ik denk dat Van Wijk met veel vragen zit.”

“Zelf moeten we opletten dat we de organisatie niet uit het oog verliezen. We moeten de concentratie in de rangen houden. Daar heeft deze ploeg soms problemen mee. Tegen Eupen kregen we zo nog twee doelpunten tegen, dat mag niet.”

President

Bergen wil heel graag naar eerste klasse. “Als de president drie woorden zegt, gaat het twee keer over de promotie. Hij heeft veel geld in de club gestoken en wil graag naar eerste klasse. Er zit een goede mix van kracht en techniek in de ploeg.”

“Misschien is onze ploeg wel beter dan die van Lierse, maar dat wil niet alles zeggen. Wij spelen nog maar één jaar samen, Lierse al drie jaar.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties