Egyptische doelpuntenmachine op weg naar Standard

De Nijs Michael
| 20 reacties
Egyptische doelpuntenmachine op weg naar Standard
Foto: © SC

Standard zag deze zomer al Milan Jovanovic en Igor De Camargo vertrekken. Daarnaast pakt wellicht ook Dieumerci Mbokani zijn biezen op Sclessin. De Luikenaars hebben echter een alternatief op het oog: Emad Metab.

Metab is een Egyptische aanvaller die momenteel op de loonlijst van Al-Ahly staat. De international won met die club vijf keer de Egyptische landstitel, daarnaast veroverde hij ook twee keer de Afrikaanse Champions League. Met Egypte kon hij dan weer drie Afrikaanse titels vieren. In clubverband scoorde de aanvaller 94 keer in 186 wedstrijden, bij de nationale ploeg trof hij 31 keer raak in 62 wedstrijden.

"Ik heb de voorzitter van Standard maandag in Londen ontmoet en hij heeft ons een voorstel gedaan”, bevestigt zaakwaarnemer Nader Shawki in HLN. “De speler zag wel iets in de aanbieding, maar vroeg twee dagen bedenktijd. Hij heeft intussen een voorstel van Queens Park Rangers naast zich neergelegd. Standard zou de ideale optie zijn." Volgens de Egyptische pers vliegt Metab vandaag naar België om de transfer af te ronden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties