Probeert Arsenal Vertonghen aan Vermaelen te koppelen?

Probeert Arsenal Vertonghen aan Vermaelen te koppelen?
Foto: © SC

Speelt Jan Vertonghen straks aan de zijde van Thomas Vermaelen? De kans zit er in, want verschillende Engelse media berichten dat Arsène Wenger onze landgenoot wil wegkapen bij Ajax.

Bij Arsenal lopen de verdedigers momenteel niet dik bezaaid. Met William Gallas werd geen nieuw akkoord bereikt en ook Mikaël Silvestre en Sol Campbell zijn einde contract. Wenger ziet enkel in Vermaelen een toekomst, de rest mag vertrekken.

Dat betekent echter ook dat er nieuw bloed moet komen. Ook Gregory Van der Wiel, rechtsachter bij de Amsterdammers, zou naar verluidt kunnen mee verhuizen. Arsenal zou 26 miljoen voor de twee willen neerleggen, maar daar is Ajax niet tevreden mee.

Vertonghen liet eerder echter weten geen interesse te hebben in een transfer. "Ik voel me echt verbonden met deze club en de stad. Ik zit hier nu zeven jaar en voel me hier thuis. Ik ben hier naar school gegaan, heb vrienden gemaakt, mijn vriendin leren kennen. Zij is net afgestudeerd als theatermaker en ze heeft ondertussen een aantal opdrachten aanvaard. Ze heeft het druk. Niet dat ik haar mijn droom zal laten afpakken, maar ik kan hier nog wel even blijven, echt wel."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties