Castro traint mee bij PSV, maar wil er geen reserve worden

Castro traint mee bij PSV, maar wil er geen reserve worden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Castro traint momenteel mee met PSV Eindhoven. Castro is op zoek naar een nieuwe club, maar wil bij PSV niet op de bank gaan zitten.

"Het is niet meteen de bedoeling dat ik bij PSV teken", aldus Castro in HNB. "Ze wilden nog een doelman omdat reservekeeper Jeroen Zoet op het EK -19 zit. Ik heb met de club afgesproken dat ik hier een paar weken mijn conditie kom onderhouden. Het is zowel voor mij als voor hen een goeie oplossing. Wilfried Bouma doet hier net hetzelfde."

"Ondertussen hoop ik dat er zich snel een club meldt", zegt Castro, die na vijf jaar Roda JC aan een nieuwe uitdaging toe was. "De chemie tussen mij en Roda was uitgewerkt en na de financiële perikelen kozen ze voor een goedkoper alternatief. Eigenlijk wilde ik terugkeren naar België, maar daar zijn alle keepersposities ingevuld. Er waren wat buitenlandse contacten, maar ofwel was het sportief niet interessant ofwel moest ik te ver verhuizen met mijn gezin."

Castro wil absoluut als eerste keeper aan het seizoen beginnen, bij PSV is die kans echter klein. "Dat is niet aan de orde. Ik ben 27 jaar en mijn beste jaren komen eraan. Ik wil graag ergens eerste keeper zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties